Liity jäseneksi tästä

Cluster Alumni ry:n jäseneksi ovat tervetulleita kaikki Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa tietotekniikaa opiskelleet, jotka ovat jo opintonsa päättäneet tai ovat opintojensa loppuvaiheessa. Jäsenenä ennen kaikkea tuet Clusterin alumnien yhteistoiminnan kehittymistä ja pääset halutessasi liittymään vain jäsenille tarkoitetulle sähköpostilistalle, josta saat tiedot sekä avoimista että vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista. Liittymällä jäseneksi pääset myös vaikuttamaan yhdistyksen toiminnan kehittymiseen yleiskokouksissa ja mahdollisesti hallituksessa, mikäli mielenkiintoa riittää. Jäsenmäärän kasvaessa ja toiminnan laajentuessa, on myös jäsenetuja mahdollista laajentaa.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen täällä ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 euroa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 100 euroa.

Liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi rahastonhoitajalta. Laskun maksettuasi saat vielä erillisen vahvistuksen jäseneksi hyväksymisestä. Tarkista tietosuojaselosteesta mitä tarkoitusta varten jäsentietoja kerätään.