Löytyvätkö vanhat haalarisi vielä kaapista? Vieläkö muistat miltä ohjelmoinnin perusteet maistuivat? Muistatko sen kerran, kun joku otti vuosijuhlilla yhden liikaa?

Tule Cluster Alumnin tapahtumiin tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviäsi ja verestämään muistoja!

Cluster Alumni ry tulee järjestelmään tapahtumia pääosin Helsingissä ja Lappeenrannassa. Tapahtumien tarkoitus on kerätä yhteen vanhoja tietotekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä ”wanhoja hyviä aikoja”.

Onko sinulla kuningasidea, johon haluaisit kutsua kaikki vanhat opiskelukaverisi, mutta omat resurssit ja aika eivät riitä järjestämiseen? Heitä pallo meille! Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistön sähköpostilistalla, nettisivuilla sekä Facebook-sivulla ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille.

Tulossa

Kesän päättäjäiset Lappeenrannassa 9.9.

Cluster Alumni ry järjestää lauantaina 9.9. kesän päättäjäistapahtuman Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella. Tapahtumassa pääsee tutustumaan yliopiston nykyiseen meininkiin, Clusterin kiltatoimijoihin ja tapaamaan vanhoja tuttuja. Tapahtuma on suunnattu vanhoille tietotekniikan opiskelijoille ja toki mukaan voi ottaa myös avecin.

Päivän ohjelman ohjelma alkaa klo 14:00 ja sitä ennen tarjoamme kyydin Lappeenrannan keskustasta Skinnarilaan. Ensimmäisenä ohjelmassa on yliopiston, tietotekniikan koulutusohjelman ja Cluster Alumni ry:n tervehdykset ja kuulumiset. Tämän jälkeen jatketaan esittelykierroksella yliopiston nykyisiin tiloihin. Esittelykierroksen jälkeen ohjelma jatkuu Skinnarilanniemen nähtävyyksien parissa ja rennon kyykän pelailun merkeissä. Lopuksi siirrytään Skinnarilan rantasaunalle saunomaan ja grillaamaan. Innokkaimmat voivat jatkaa tämän jälkeen vielä kohti Lappeenrannan keskustaa.

Tapahtuman hinta on 25€ Cluster Alumni ry:n jäseniltä ja 35€ muilta. Ilmoittautuminen on auki 20.8. asti. Ilmoittautumisen voi perua 20.8. asti, minkä jälkeen se on sitova.

Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/vvLJgY (avecien ilmoittauduttava erikseen)

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/341777596254838

Majoitusvaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi Lappeenrannan keskustassa sijaitsevat Sokos Hotel Lappee, Cumulus Lappeenranta ja Scandic Patria.

Olutmaistelu Lappeenrannassa 24.3.

Lappeenrannan olutmaistelu pidetään ravintola Birrassa perjantaina 24.3. kello 17:00 alkaen. Olutmaistelussa maistellaan yhteensä kuutta eri tyylistä olutta. Olutmaistelu maksaa Alumnin jäseniltä 16€ ja ei jäseniltä 18€. Sitovat ilmottautumiset oheisen linkin kautta 19.3. mennessä

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/R630jjaaX8W4Ju2l1

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/869152909907116/

Olutmaistelut Helsingissä 31.3.

Helsingin olutmaistelu järjestetään panimoravintola Bryggerissä perjantaina 31.3. kello 17:00 alkaen. Olutmaistelussa tutustutaan panimoravintolan toimintaan, oluen valmistamiseen sekä maistetaan viisi talon omaa erityylistä olutta. Olutmaistelu maksaa Alumnin jäseniltä 20€ ja ei jäseniltä 22€. Sitovat ilmottautumiset oheisen linkin kautta 26.3. mennessä.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/Yu4xXZC5jWoMuU3i1

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1432520930125964/

 

30v alumnietkot. Valokuvaajana Jouni Ikonen.30v vuosijuhlat. Valokuvaajana Aleksi Ikonen.


Ehdota tapahtumaa

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Tapahtuman nimi

Kuvaus tapahtumasta