Löytyvätkö vanhat haalarisi vielä kaapista? Vieläkö muistat miltä ohjelmoinnin perusteet maistuivat? Muistatko sen kerran, kun joku otti vuosijuhlilla yhden liikaa?

Tule Cluster Alumnin tapahtumiin tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviäsi ja verestämään muistoja!

Cluster Alumni ry tulee järjestelmään tapahtumia pääosin Helsingissä ja Lappeenrannassa. Tapahtumien tarkoitus on kerätä yhteen vanhoja tietotekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä “wanhoja hyviä aikoja”.

Onko sinulla kuningasidea, johon haluaisit kutsua kaikki vanhat opiskelukaverisi, mutta omat resurssit ja aika eivät riitä järjestämiseen? Heitä pallo meille! Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistön sähköpostilistalla, nettisivuilla sekä Facebook-sivulla ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille.

Tulossa

Kesätapahtuma 2019

Cluster Alumni ry järjestää lauantaina 24.8. kesätapahtuman Lappeenrannan keskustassa ja Skinnarilan kampuksella.

Tapahtumassa pääsee näkemään miltä Lappeenranta ja Skinnarilan kampus näyttävät nykyään ja ennen kaikkea tapaamaan vanhoja tuttuja. Tapahtuma on suunnattu vanhoille tietotekniikan opiskelijoille ja mukaan ovat tervetulleita myös avecit.

Päivän ohjelma alkaa klo 14:00 Lappeenrannan satamasta. Käydään risteilemässä ja nauttimassa virvokkeita Saimaalla sekä lounastetaan Lappeenrannan keskustassa (lounas omakustanteinen). Siirrytään sitten Skinnarilaan katselemaan kampusta ja yliopistoa. Lopuksi siirrytään Skinnarilan rantasaunalle saunomaan.

Tapahtuman hinta on 25€ Cluster Alumni ry:n jäseniltä ja 35€ muilta. Ilmoittautuminen on auki 31.7. asti. Ilmoittautumisen voi perua 31.7. mennessä, minkä jälkeen se on sitova.

Ilmoittautumislomake (myös avecien tulee täyttää ilmoittautumislomake)

Tervetuloa mukaan, arvon alumnit!

Tapahtuma facebookissa.

Afterworkkejä suunnitelmissa vuodelle 2019. Ehdota muita tapahtumia!

30v alumnietkot. Valokuvaajana Jouni Ikonen.30v vuosijuhlat. Valokuvaajana Aleksi Ikonen.


Ehdota tapahtumaa

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Tapahtuman nimi

Kuvaus tapahtumasta