Löytyvätkö vanhat haalarisi vielä kaapista? Vieläkö muistat miltä ohjelmoinnin perusteet maistuivat? Muistatko sen kerran, kun joku otti vuosijuhlilla yhden liikaa?

Tule Cluster Alumnin tapahtumiin tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviäsi ja verestämään muistoja!

Cluster Alumni ry tulee järjestelmään tapahtumia pääosin Helsingissä ja Lappeenrannassa. Tapahtumien tarkoitus on kerätä yhteen vanhoja tietotekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä “wanhoja hyviä aikoja”.

Onko sinulla kuningasidea, johon haluaisit kutsua kaikki vanhat opiskelukaverisi, mutta omat resurssit ja aika eivät riitä järjestämiseen? Heitä pallo meille! Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistön sähköpostilistalla, nettisivuilla sekä Facebook-sivulla ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille.

Tulossa

Helsingissä Arcade afterworkit 20.9 torstaina klo 18-21 paikkana Sugoi, pääsymaksu norm. 9e (Alumni sponsoroi jäsenille 3e). Lisää infoa facebookista. Alumnit ja alumninmieliset tervetuloa!

Lappenrannassa afterworkit G-barissa 19.9 keskiviikkona klo 17 alkaen. Lisää infoja.

Syksylle myös vuosikokous ja hallitushaku 2019! Vuosikokouksen päivämäärä ja kokouskutsu selviävät myöhemmin. Hallitustoiminnasta 2019 kiinnostuneet voivat olla yhteydessä nykyiseen puheenjohtajaan.

30v alumnietkot. Valokuvaajana Jouni Ikonen.30v vuosijuhlat. Valokuvaajana Aleksi Ikonen.


Ehdota tapahtumaa

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Tapahtuman nimi

Kuvaus tapahtumasta