Löytyvätkö vanhat haalarisi vielä kaapista? Vieläkö muistat miltä ohjelmoinnin perusteet maistuivat? Muistatko sen kerran, kun joku otti vuosijuhlilla yhden liikaa?

Tule Cluster Alumnin tapahtumiin tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviäsi ja verestämään muistoja!

Cluster Alumni ry tulee järjestelmään tapahtumia pääosin Helsingissä ja Lappeenrannassa. Tapahtumien tarkoitus on kerätä yhteen vanhoja tietotekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä “wanhoja hyviä aikoja”.

Onko sinulla kuningasidea, johon haluaisit kutsua kaikki vanhat opiskelukaverisi, mutta omat resurssit ja aika eivät riitä järjestämiseen? Heitä pallo meille! Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistön sähköpostilistalla, nettisivuilla sekä Facebook-sivulla ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille.

Tulossa

Sätkyn Almnin saunailta 24.10. Carunalla

Cluster Alumnin jäsenistö on kutsuttu Sätkyn Alumnin saunailtaan Carunalle torstaina 24.10. klo 17-22. Ilmoittautumiset etukäteen viimeistään 14.10. maanantaina täällä. Tervetuloa!

Vuosikokous la 9.11. Helsingissä

Vuosikokous 2019 pidetään lauantaina 9.11. Helsingissä. Tapahtuman lisätietoja ja vuosikokouskutsu ilmoitetaan myöhemmin.

Afterworkit suunnitelmissa loppuvuodelle 2019. Ehdota muita tapahtumia!

30v alumnietkot. Valokuvaajana Jouni Ikonen.30v vuosijuhlat. Valokuvaajana Aleksi Ikonen.


Ehdota tapahtumaa

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Tapahtuman nimi

Kuvaus tapahtumasta