Löytyvätkö vanhat haalarisi vielä kaapista? Vieläkö muistat miltä ohjelmoinnin perusteet maistuivat? Muistatko sen kerran, kun joku otti vuosijuhlilla yhden liikaa?

Tule Cluster Alumnin tapahtumiin tapaamaan opiskeluaikaisia ystäviäsi ja verestämään muistoja!

Cluster Alumni ry tulee järjestelmään tapahtumia pääosin Helsingissä ja Lappeenrannassa. Tapahtumien tarkoitus on kerätä yhteen vanhoja tietotekniikan opiskelijoita muistelemaan niitä “wanhoja hyviä aikoja”.

Onko sinulla kuningasidea, johon haluaisit kutsua kaikki vanhat opiskelukaverisi, mutta omat resurssit ja aika eivät riitä järjestämiseen? Heitä pallo meille! Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtumista tiedotetaan jäsenistön sähköpostilistalla, nettisivuilla sekä Facebook-sivulla ja ne ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille.

Tulossa

Seuraavat afterworkit 25.4 torstaina klo 18 Vaisalan toimistolla, os. Vanha Nurmijärventie 21, 01670 Vantaa. Tapahtuma facebookissa.

KesänavajaisSitsit Kaplaakin Alumnin kanssa 24.5 perjantaina klo 18, osoitteessa Vaasankatu 10, 00500 HKI (AYY:n Vaasankadun kabinetti). Tapahtuma Facebookissa tästä. Sitsi-ilmoittautuminen aukeaa 24.4, mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Vuoden kesätapahtuman päivämääräksi on suunniteltu 24.8 lauantaita. Kesätapahtumaa suunnitellaan järjestettäväksi Lappeenrannassa. Laita viestiä, jos sinulla on toiveita tapahtuman suhteen!

Afterworkkejä suunnitelmissa vuodelle 2019. Ehdota muita tapahtumia!

30v alumnietkot. Valokuvaajana Jouni Ikonen.30v vuosijuhlat. Valokuvaajana Aleksi Ikonen.


Ehdota tapahtumaa

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Tapahtuman nimi

Kuvaus tapahtumasta