Cluster Alumni ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) tietotekniikan alumnien yhdistys, joka yhdistää entiset ja nykyiset clusterilaiset, järjestää tapahtumia sekä helpottaa yhteydenpitoa.

Yhdistys sai alkunsa tietotekniikan opiskelijoiden yhteishengestä, joka halutaan pitää elossa myös opiskeluajan päättymisen jälkeen. Cluster Alumni ry tukee tätä yhteisöä ja auttaa sitä kasvamaan. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat opiskelleet tietotekniikkaa Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla.

Yhdistyksen ensimmäisten toimintavuosien tavoite on saada kontakti mahdollisimman moneen vanhaan tietotekniikan opiskelijaan, järjestää jäsenistöä kiinnostavia tapahtumia sekä lähentää vanhoja ja uusia clusterilaisia. Yhdistys tarjoaa erinomaisen kanavan esimerkiksi vanhojen tuttujen tapaamiseen ja verkostoitumiseen sekä näkymiä, miltä tietotekniikan opiskelu näyttää nykyään lappeen Rannassa.

Yhdistyksen kotipaikka on Lappeenranta. Tapahtumia järjestetään Lappeenrannan lisäksi pääkaupunkiseudulla sekä mahdollisuuksien mukaan myös muualla. Jos sinulla on hyviä ideoita, niin ota yhteyttä hallitus ät clusteralumni.fi.

Arvon alumnit, tervetuloa mukaan!