Cluster Alumni ry järjestää lauantaina 9.9. kesän päättäjäistapahtuman Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella. Tapahtumassa pääsee tutustumaan yliopiston nykyiseen meininkiin, Clusterin kiltatoimijoihin ja tapaamaan vanhoja tuttuja. Tapahtuma on suunnattu vanhoille tietotekniikan opiskelijoille ja toki mukaan voi ottaa myös avecin.

Päivän ohjelman ohjelma alkaa klo 14:00 ja sitä ennen tarjoamme kyydin Lappeenrannan keskustasta Skinnarilaan. Ensimmäisenä ohjelmassa on yliopiston, tietotekniikan koulutusohjelman ja Cluster Alumni ry:n tervehdykset ja kuulumiset. Tämän jälkeen jatketaan esittelykierroksella yliopiston nykyisiin tiloihin. Esittelykierroksen jälkeen ohjelma jatkuu Skinnarilanniemen nähtävyyksien parissa ja rennon kyykän pelailun merkeissä. Lopuksi siirrytään Skinnarilan rantasaunalle saunomaan ja grillaamaan. Innokkaimmat voivat jatkaa tämän jälkeen vielä kohti Lappeenrannan keskustaa.

Tapahtuman hinta on 25€ Cluster Alumni ry:n jäseniltä ja 35€ muilta. Ilmoittautuminen on auki 20.8. asti. Ilmoittautumisen voi perua 20.8. asti, minkä jälkeen se on sitova.

Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/vvLJgY (avecien ilmoittauduttava erikseen)

Majoitusvaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi Lappeenrannan keskustassa sijaitsevat Sokos Hotel Lappee, Cumulus Lappeenranta ja Scandic Patria.

Tervetuloa mukaan, arvon alumnit!