Vuotta 2018 käydään jo melkein kolmannen kuukauden puolella, mutta Cluster Alumnista ei ole kuulunut mitään. Hallitushan meillä järjestäytyi jo 15.1., eli yli kuukausi sitten, mutta vuoden avaava blogiteksti odotti tekijäänsä aina tähän päivään asti. Ei hätää, elossa on ja potkii.

Aktiiviporukkamme koki suurimman muutoksen sitten yhdistyksen perustamisen. Uudet nimet voit tsekata tuttuun tapaan yhdistyksen nettisivuilta ja mikäli nimet eivät ole tuttuja, naamat löytää suurimmalta osin sosiaalisen median kätköistä. Jotta uusi porukka tottuu taas järjestöaktiivin arkeen, vuosi 2018 tulee menemään pitkälti samalla kaavalla kuin edellisvuodetkin; tavoitteenamme on järjestää tapahtumia, jotka jäsenistöämme kiinnostaa ja joissa te, hyvät alumnit, haluatte käydä.

After Workeista olemme saaneet alustavia kyselyitä jo useampia ja toiveissa on, että ensimmäiset After Work -tapaamiset järjestettäisiin vielä ennen Pääsiäistä sekä Helsingissä että Lappeenrannassa. Wappuna meidät löytää tuttuun tapaan myös molemmista kaupungeista ja isompaa kesätapahtumaakin on suunnitteilla. Olemme saanneet myös yhteydenottoja muilta alumniyhdistyksiltä, toiveina järjestää yhteiset sitsit joskus tämän vuoden aikana. Ja jos vanhoissa vielä virtaa riittää, niin muistutuksena, että Titeenien Taistojen (16.-18.3.) järjestämisvuoro on tänä keväänä Clusterilla!

Mikäli omaat jonkun huisin idean, jonka uskoisit houkuttelevan paikalle muitakin alumneja, niin laita ihmeessä hallitukselle viestiä tai kirjoittele idea yleiseen ajatushautomoomme. Tapahtuman speksien ei tarvitse olla valmiit, vaan tosiaan pelkkä ideakin riittää.

Erinomaisen hyvää tätä vuotta! Toivottavasti törmätään vuoden kuluessa.

Tatu Virta
PJ, Cluster Alumni ry