Vuosi 2021 on nyt lähtenyt virallisestikin käyntiin alumniyhdistyksen osalta. Hallitus järjestäytyi kokouksessaan 25.1.2021 seuraavalla kokoonpanolla:

Puheenjohtaja – Jouni Pänkäläinen
Talousvastaava, varapuheenjohtaja – Tatu Virta
Sihteeri – Ville Raukola
Tapahtumavastaavat – Juho-Mikko Pellinen, Sami Arho
Tiedottaja – Petra Helmiö

Vuosi 2020 oli yhdistyksen osalta hiljaisempi vuosi pandemiatilanteesta johtuen, eikä jäsenmaksulleen juuri saanut vastinetta. Tästä johtuen vuosikokous päätti jättää tältä vuodelta jäsenmaksun perimättä. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan pitää täysin tapahtumaköyhää vuotta. Afteriperinnettä on tarkoitus jatkaa etä-aftereiden muodossa. Kesätapahtuma pyritään järjestämään loppukesästä tai alkusyksystä pandemiatilanteen näin salliessa. Myös pikkujoulut on tarkoitus järjestää vuosikokouksen yhteydessä. Toivottavasti jo viimeistään silloin ihan fyysisenä tapahtumana.

Sanoista tekoihin. Esimmäiset etä-afterit järjestetään 19.2.2021 klo 18:00 eteenpäin Google Meetsissä (https://meet.google.com/itv-bvgw-hti). Tule paikalle nauttimaan hyvästä seurasta omavalintaisten virvokkeiden kera. Ohjelmassa myös Jackbox-tyylisiä seurapelejä osallistujien näin halutessa. Nähdään siellä!

Parempaa alkavaa vuotta toivottaa,
Cluster Alumnin hallitus

Afterit facebookissa https://www.facebook.com/events/731839557771643/