Hyvää Wappua!

Vuoden toisessa jäsentiedotteessa käsitellään seuraavia aiheita:
– Cluster Alumni wappupiknikeillä
– Kesätapahtuman ajankohta
– Tapahtumaraportti olutmaisteluista
– Viestintä- ja keskustelukanavat
– Tulevat tapahtumat

CLUSTER ALUMNI WAPPUPIKNIKEILLÄ

Cluster Alumni osallistuu wapun viettoon Lappeenrannassa Linnoituksen valleilla ja Helsingissä Ullanlinnanmäellä 1.5. wappupiknikkien merkeissä. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja tapahtumista löydät näiden Facebook-eventeistä:

Helsinki: https://www.facebook.com/events/436667143358757/
Lappeenranta: https://www.facebook.com/events/441002759581073/

KESÄTAPAHTUMAN AJANKOHTA

Cluster Alumni ry järjestää loppukesästä isomman tapaamisen Lappeenrannassa. Tapaamisessa pääsee tutustumaan yliopiston nykyiseen meininkiin, Clusterin kiltatoimijoihin ja tapaamaan vanhoja tuttuja. Tapahtuma on suunnattu vanhoille tietotekniikan opiskelijoille ja toki mukaan voi ottaa myös kumppanin. Selvitämme parhaiten sopivaa lauantaipäivää ja voit äänestää itsellesi sopivia vaihtoehtoja LUT Tietotekniikka -ryhmässä https://www.facebook.com/groups/LUTTietotekniikka/permalink/1334452526648834/. Äänestys päättyy sunnuntaina 14.5.

TAPAHTUMARAPORTTI OLUTMAISTELUISTA

Cluster Alumni järjesti olutmaistelut maaliskuun loppupuolella sekä Lappeenrannassa, että Helsingissä. Raportin kyseisistä tapahtumista voit käydä lukemassa Alumnin nettisivuilta osoitteesta http://clusteralumni.fi/tapahtumaraportti-olutmaisteluista/.

VIESTINTÄ- JA KESKUSTELUKANAVAT

Alumnin tapahtumissa on herännyt kyselyjä erilaisista keskustelualustoista Cluster Alumnin jäsenten välillä. Tällä hetkellä Alumni käyttää tiedottamiseen ja viestintään alla olevia kanavia, joista tällä hetkellävapaamuotoisempaan keskusteluun sopivat hallituksen mielestä Facebookin LUT Tietotekniikka -ryhmä sekä IRC-kanava #cluster.alumni @ IRCNet. Myös muita alustoja voi hallitukselle ehdottaa, mikäli mielestäsi jokin sopisi tähän tarkoitukseen paremmin kuin joku nykyisistä.

Nettisivut: http://www.clusteralumni.fi
Facebook-sivu: https://www.facebook.com/clusteralumni/
LUT Tietotekniikka -ryhmä: https://www.facebook.com/groups/300844993342931/
IRCnet: #cluster.alumni
LinkedIn-ryhmä: https://www.linkedin.com/groups/8154131

TULEVAT TAPAHTUMAT

1.5.2017: Wappupiknik Lappeenrannassa ja Helsingissä
Kesäkuussa: After workit Lappeenrannassa ja Helsingissä
Elo-syyskuussa: Tapahtuma Lappeenrannassa