Kesän jälkeen ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin Skype-palaverina maanantai-iltana 2.10.2017 Juoksevien asioiden lisäksi kokouksen asialistalla olivat mm. blogitekstien tilanne, menneiden tapahtumien purku ja tulevien tapahtumien suunnittelu. Yhdistyksen kesätapahtuma meni hienosti ja osallistujilla tuntui olevan mukavaa. Kiitos kaikille järjestelyihin ja tapahtumaan eri tavalla osallistuneille!

Kevään wappupiknikien jälkeen järjestettiin yksi after work Helsingissä. Tänä syksynä järjestetään vielä kaksi After work -kokoontumista, yksi Helsingissä ja yksi Lappeenrannassa. Tarkemmista ajankohdista ja paikoista ilmoitetaan mm. yhdistyksen Facebook-sivulla. Ainakin Lappeenrannan tapahtumaan on tulossa eräs paikallisen IT-yrityksen toimitusjohtaja pitämään lyhyen alustuksen ajankohtaisesta aiheesta.

Kokouksessa keskusteltiin myös ensi vuoden toimijoista. Uudet toimijat vuodelle 2018 valitaan marraskuun vuosikokouksessa Lappeenrannassa, joten nyt on hyvä aika ilmoittaa halukkuutensa lähteä mukaan toimintaan. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä puheenjohtaja Arttuun (puheenjohtaja (ät) clusteralumni.fi). Artulta voi myös kysellä lisätietoja hallitustehtävistä tai ehdottaa, millä tavalla haluaisi itse olla mukana yhdistyksen toiminnassa.

Vuosikokouksen yhteydessä pidetään myös jo perinteiseksi muodostuneet pikkujoulut. Myös vuosikokouksesta ja pikkujoulusta laitamme tarkempaa infoa myöhemmin, kun paikka ja ajankohta varmistuvat.

Hyvää syksyn alkua alumnit!

Ilkka, sihteeri