Blogirintamalta kajahtaa taas, kuin Karjalasta konsanaan! Cluster Alumni ry järjesti hiljattain jäsenkyselyssäkin toivotun olutmaistelun sekä Lappeenrannassa, että Helsingissä. Ohessa hieman tunnelmia kummaltakin paikkakunnalta.

Lappenrannan maistelu järjestettiin ravintola Birrassa 24.3., mistä nauttimaan saapui seitsemän henkilöä. Oluista tarjottiin hyvä ja asiantunteva yleiskatsaus ja tarjolla oli myös alkoholiton olutlista. Oluista yleisesti pidettiin ja maistelun lopuksi paikallaolijat kiittivät ravintolaa tilaamalla n. 100 kappaletta kanansiipiä.

Olutlista Lappeenranta:

Alkoholilliset:

  • Stallhagen Rooster Golden Ale
  • Jaipur IPA
  • Paulaner Hefeweiss
  • Rodenbach Rosso
  • Old engine oil

Alkoholittomat:

  • Krombacher Pils
  • Krombacher Weisse
  • Brewdog Nanny State
  • Kirsch Brausse
  • Nikolai Tumma

Helsingin vastaava tapahtuma järjestettiin Bryggerissä 31.3., johon osallistui kymmenen henkilöä. Maistelun aluksi Bryggerin oma (ja omien sanojensa mukaan Suomen toinen koulutettu) olutsommelier kertoi hiukan yrityksen historiasta ja oluen valmistuksesta. Itse maistelussa tarjolla oli pelkästään Bryggerin omia oluita, joissa ei kylläkään ollut mitään nipottamista. Maistelun jälkeen useat osallistujat päätyivät koittamaan myös ravintolan ruokapuolta, mistä suosituimmaksi annokseksi nousi currywurst.

Olutlista Helsinki:

  • Bryggeri Pils
  • Bryggeri Weizen
  • Bryggeri IPA
  • Bryggeri Stoup
  • Bryggeri Rosé

Kaiken kaikkiaan maistelut jättivät useammallekin hyvän maun suuhun, niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisesti. Tapahtumista viisastuneena hallitus pyrkii järjestämään vastaavat tapahtumat viikolla, jotta mahdollisimman moni henkilö pääsisi paikalle. Mikäli sinulla on vastaavanlaisia, tai vaikka ihan erilaisiakin, ideoita millaisia tapahtumia voisi alumniporukalla järjestää, lähetä niitä sähköpostilla osoitteeseen hallitus@clusteralumni.fi.

Kiittäen,
Cluster Alumni ry:n hallitus

One thought on “Tapahtumaraportti olutmaisteluista

Comments are closed.