Vuoden kolmas hallituksen kokous pidettiin etäkokouksena 16.8.2018. Kokouksessa käytiin läpi menneitä tapahtuneita ja suunniteltiin syksyn ohjelmaa.

Menneistä tapahtumista kesätapahtuma jäi valitettavasti pitämättä, mutta kesätapahtumaan satsaamatta jääneet resurssit päätettiin kohdistaa syksyllä pidettävään perinteiseen vuosikokouksen ja pikkujoulujen yhteistapahtumaan. Wappupiknikeistä Lappeenranta jäi järjestämättä ja Helsingissäkin tapahtuma jäi odotuksia nihkeämmäksi mm. huonon sään vuoksi. After work Lappeenrannassa jäi osanotoltaan vähäiseksi, mutta Helsingissä tapahtuma keräsi hyvin osallistujia.

Tulevista tapahtumista after workit päätettiin järjestää syyskuun puolivälin tienoilla sekä Lappeenrannassa että Helsingissä. Pikkujoulujen osalta keskusteltiin mahdollisuudesta järjestää tapahtuma jatkossa pääkaupunkiseudulla ainakin kokeilumielessä ja tapahtuma pyritäänkin järjestämään siellä jo tänä vuonna. Pikkujoulujen ajankohta, paikka ja ohjelma pitäisi olla selvillä syyskuun loppuun mennessä.

Kokouksessa keskusteltiin myös mentorointitoiminnasta ja tulevan vuoden hallituksesta. Tuleva hallitus ja toimihenkilöt valitaan tuttuun tapaan vuosikokouksessa, jonka ajankohta selviää paikan ja ajan varmistuttua. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä puheenjohtaja Tatuun (puheenjohtaja (ät) clusteralumni.fi). Tatu vastailee mielellään kysymyksiin hallitustoimintaan ja sen erilaisiin rooleihin liittyen, mikäli olet kiinnostunut liittymään toimintaan mukaan.

Tiedotusta tapahtumista tulee välittömästi, kun ajankohdat ja paikat saadaan lukittua. Nähkäämme after workeilla tai viimeistään pikkujoulujen ja vuosikokouksen iloisessa yhteistapahtumassa!

Kalle, sihteeri