Hallitus kokoontui viettämään kesäkokousta hallituksen jäsenen Markuksen mökille 9.7.2016. Kesähalkossa paitsi nautittiin kesästä, myös keskusteltiin menneestä ja suunniteltiin tulevaa. Hallitus pui pakettiin mm. ensimmäisen after workin, joka järjestettiin Helsingissä 3.6.2016. After workissa oli paikalla vajaa parikymmentä vanhaa ja nuorempaa clusterilaista kolmelta eri vuosikymmeneltä ja alustuspuheenvuoron piti Ylen palvelupäällikkö, ”Cloud-Head” Saku Vaittinen. Sakun erittäin mielenkiintoinen alustuspuheenvuoro käsitteli mitäpä muutakaan kuin pilvipalveluja ja niiden tulevaisuutta. Ohessa nautittiin myös pari viilentävää juomaa. Keskustelu alustukseen liittyvistä teemoista sekä kaikesta muusta oli vilkasta ja menneitäkin tuli muisteltua.

Ensimmäinen after work järjestettiin Helsingin O'Learys Bakersissa. Kuva: Ilkka Nokelainen

Ensimmäinen after work järjestettiin Helsingin O’Learys Bakersissa. Kuva: Ilkka Nokelainen

Hallitus suunnitteli kesäkokouksessa myös syksyä. Mahdollisuuksien mukaan ajateltiin osallistua Assemblyille, mutta päällekkäisten tapahtumien vuoksi osallistuminen yhdistyksenä ei toteutunut. Suunnitteilla on myös LUT:n tuotantotalouden ja kauppatieteiden alumniyhdistysten kanssa yhdessä järjestettävä kesänpäättämistapahtuma. Myöhemmin syksyllä järjestetään myös alkukesän tyyliset after work -kokoontumiset sekä Helsingissä että Lappeenrannassa. Tarkempi aika ja paikka sovitaan myöhemmin ja niihin osallistumisesta tiedotetaan lähempänä. Mielenkiintoisia puhujia tilaisuuksien alustuksia varten etsitään paraikaa.

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään loppuvuodesta ja samassa yhteydessä pidetään pikkujoulut. Hallitus aloitti myös vuoden 2017 hallitushaun ja -tehtävien sekä toimintasuunnitelman suunnittelun, joten katseet ovat aika pitkällä tulevassa. Hallitukseen hakemisesta ilmoitetaan myöhemmin yhdistyksen tiedotuskanavissa.

Kokoustamista rennoissa tunnelmissa. Kuva: Arttu Hanska

Kokoustamista rennoissa tunnelmissa. Kuva: Arttu Hanska

Alkusyksyterveisin,

Ilkka, sihteeri