Yhdistyksen hallitus kokoontui kesän jälkeen ensimmäistä kertaa ja asialistalla oli syksyyn ja vuodenvaihteeseen liittyviä asioita. Kokous pidettiin Skypellä ja jatkossakin esim. yhdistyksen yleiskokouksiin voi osallistua myös etäyhteydellä mikäli ei satu kokouspaikkakunnalla olemaan.

Kokouksessa päätettiin mm. vuosikokouksen ja pikkujoulujen ajankohta.

Vuosikokous pidetään 25.11.2016 klo 18:00 LUT:n salissa 7343.2, minkä jälkeen jatketaan pikkujouluilla 6-rakennusvaiheen saunalla.

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita molempiin tilaisuuksiin. Tarjolla on pikkujouluteeman mukaista tarjoilua. Vuosikokouksessa valitaan mm. yhdistyksen hallitus seuraavalle vuodelle ja puheenjohtajuudesta tai hallitustehtävistä kiinnostuneet voivat laittaa viestiä osoitteeseen hallitus@clusteralumni.fi.

Syksyn after workit järjestetään perjantaina 14.10.2016.

After workit ovat samaan aikaan sekä Helsingin O’Learys Bakersissa että Lappeenrannan Cafe Bar G:ssä. Molemmat kokoontumiset alkavat klo 17:00 ja ovat erittäin vapaamuotoisia.

Lisäksi päätettiin muuttaa yhdistyksen postiosoite Laserkatu 10:een, eli paperimuotoiset postit tulevat jatkossa ylioppilastalolle. Hankimme myös y-tunnuksen sähköistä postilaatikkoa varten.

Cluster ry juhlii 7.10. vuosijuhliaan ja yhdistykseltä on myös edustus värväämässä tulevia alumneja mukaan toimintaan. Jäsenistön rahoja ei tähän sijoiteta, vaan delegaatio edustaa omaan piikkiinsä.

Ilkka, sihteeri