neeaYksi vuoden 2016 Cluster ry:n projekteista oli kehittää yhteistyötä muiden tietotekniikan kiltojen kanssa. Yhtenä keinona oli aktiivisempi osallistuminen ulkopaikkakuntien vuosijuhlille. Aloitimmme lähtemällä helmikuussa suurella joukolla Otaniemen Tietokillan 30v vuosijuhlille. Hallituksen ja toimihenkilöiden edustuksen lisäksi saimme onneksemme mukaan myös Jouni Pänkäläisen, jota ilman kaikki ei varmasti olisi ollut pilalla.

Maaliskuussa matkasimme Turkuun. 3.-4.3 osallistuimme TEK-Akatemiaan ja Teekkariristeilylle, ja muutama viikko myöhemmin  myös Turun tietoteekkariopiskelijoiden Digit ry:n järjestämiin Titeenien taistoihin.

Valitettavasti lappeen Rannan puna-armeijan voimat eivät riittäneet tämän vuoden Titeenikirveen voittoon, vaikka maitotaxin voimalla sitä kovasti yritimmekin. Vika saattoi olla ohjeiden tahallaan väärin ymmärtämisessä ja huonoissa juomavalinnoissa tai yksinkertaisesti yleisessä huonoudessa.

Huhtikuussa matkasimme viiden soturin voimalla Tampereen Hervantaan juhlimaan 25-vuotista TiTeä. Ongelmitta ei reissu sujunut, mutta opimme, että lenkkarit on ihan sopiva asuste puvun kanssa, taksi Hervannasta Nokialle maksaa 60 euroa ja, että silliksellä on hauskempaa ilman lompakkoa.

Odotan innolla kesälle juonittua yhteistapahtumaa Turussa sekä mahdollista Oulun valloitusta Otit ry:n vuosijuhlien merkeissä syksyllä.

Neea Ahlström

Puheenjohtaja, Cluster ry